„Воля“ няма да подкрепи в пленарна зала сделката за закупуване

...
„Воля“ няма да подкрепи в пленарна зала сделката за закупуване
Коментари Харесай

Воля няма да подкрепи сделката за F-16


„ Воля “ няма да поддържа в пленарна зала договорката за закупуване на 8 бойни самолета F-16, оповестиха от пресцентъра на партията. Днес държавното управление реши да отпусне на военното министерство 2,1 милиарда лв. за закупуване на 8 бойни самолета F-16. Сделката би трябвало да бъде импортирана за ратификация от Народното събрание до края на тази седмица.

Депутатите от партия „ Воля “ ще гласоподават срещу закупуването на изтребителите и в комисията по защита, планувана за на следващия ден и в комисията по бюджет и финанси, планувана за сряда. Зам.-председателят на Народното събрание и водач на „ Воля “ Веселин Марешки първи се разгласи срещу договорката още преди повече от година, защото тя е против ползите на българския народ.

„ За нас това е най-големият обир в най-новата история на България след банкрута на КТБ. Модернизация на армията може да има единствено откакто се модернизират опазването на здравето и образованието, а пенсиите и приходите станат европейски. Това би трябвало да са целите, които ще създадат живота на хората по-добър “, разяснява Веселин Марешки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР