"Воля" на Веселин Марешки няма да бойкотира работата на Народното

...
"Воля" на Веселин Марешки няма да бойкотира работата на Народното
Коментари Харесай

Марешки се отказа да бойкотира парламента

"Воля " на Веселин Марешки няма да бойкотира работата на Народното събрание и ще се записва за пленарните съвещания. Това разгласи водачът на партията на брифинг в Народното събрание.

В същото време Марешки и депутатката Кръстина Таскова се отхвърлиха от имунитети си по искане на основния прокурор Сотир Цацаров.

Преди дни аптечният необут се закани, че ще извади депутатите на "Воля " от залата, в случай че вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов не хвърлят оставки. Сега Марешки съобщи, че към момента желае отдръпването на съпредседателите на "Обединени патриоти ", само че хората очаквали от "Воля " дейна работа и решение на тези болки, които са ги изкарали на улицата.

По думите му е бил премислян вид за овакантяване на Народното събрание, само че това нямало да изпълни джобовете на българите. Според Марешки за следващ път "Воля " слагали националния интерес над партийния. "Ние няма да се държим като второкласен отбор, ще държим на гласоподавателите си ", уточни зам.-председателят на Народното събрание.

"Воля " не е била и в никакъв случай няма да бъде политически рекетьор. Ще работим в залата ", акцентира Марешки и посочи, че "неявяването в зала било краен вид ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР