"Воля" може и да не влезе в парламента, но Веселин

...
"Воля" може и да не влезе в парламента, но Веселин
Коментари Харесай

Марешки: Ще подкрепим министерските оставки

"Воля " може и да не влезе в Народното събрание, само че Веселин Марешки ще влезе. Ако кръстя партията си "Марешки ", ще видите какви фрапантни разлики ще има в резултатите на партия "Воля " и партия "Марешки ". Аз не се срамя от името си.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия Веселин Марешки, който разяснява последното социологическо изследване на "Медиана ", в което цифрите сочат, че все още неговата партия "Воля " няма да прескочи 4-процентната преграда и няма да лвезе в един нов парламент. "Партия "Воля " и аз сме единствените, които не сме оцапали от политиката. Не имам вяра на социолозите и не мисля, че българите са дебили, с цел да си изберат още веднъж тези, които ги окрадоха. Аз знам кой съм и не се тормозя от нищо. Най-малко мога да се тормозя от Българска социалистическа партия и Румен Радев. Изборът на президента беше следващата операция, тъй като нищо не се промени. Ако аз бях станал президент, щеше да има забележима смяна. Аз съм единствения, който води битка с картелите. Не мисля, че изстрелвам и подлагам на критика всички. Когато, някой направи нещо положително, ние постоянно сме казвали положителни думи ", разкри Марешки.

"На Обединени патриоти в никакъв случай повече няма да им се осъществен детските фантазии. Особено на Красимир Каракачанов. Не може с 1% доверие да искаш да бъдеш вицепремиер и министър. Нямам нищо персонално против него. Утре ще гласуваме "за " оставките на министрите. Не е наложително ти персонално да убиеш човек, с цел да подадеш оставка. Ще подкрепим и новите министри. Някои от тях познавам персонално. Ще им дадем време и толеранс. Ако не си правят съзнателно работата обаче, ще ги подлагаме на критика ", разгласи Марешки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР