"Воля" кани президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български

...
"Воля" кани президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български
Коментари Харесай

Воля кани Румен Радев на среща за промени в изборното законодателство

"Воля " кани президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на на среща за промени в изборното законодателство. От партията оферират срещата да се състои на 4, 5 или 6 февруари 2020 година

В отворено писмо до президента водачът на "Воля " Веселин Марешки декларира, че измененията в изборното законодателство са извънредно значима тематика за цялото общество. Гарантирането на почтени и транспарантни избори би трябвало да е приоритет за всяка партия и институция в България, показва Марешки в писмото, изпратено и до медиите.

Румен Радев: Аз не се състезавам с никого

Според Марешки проведената от президента среща през предходната седмица, не е довела до съответни решения. "Ние от ВОЛЯ се оказахме прави, че събирането на необятен формат трансформира диалога в говорилня и не води до нищо градивно ", се отбелязва в писмото.

"ВОЛЯ е партия на прагматиците. Ние не подценяваме концепциите на никого, още по-малко на президента на страната. Ето за какво каним Вас и експертния Ви екип на среща единствено с ВОЛЯ и нашите специалисти, с цел да обсъдим съответни законодателни промени ", се отбелязва още в отвореното писмо.

От партията поемат ангажимент, в случай че припознаят някои хрумвания като потребни, да ги предложат в Народното събрание.

"Вярваме, че откровено сте угрижен за прокарването на нужните промени в ИК и ще предприемете стъпки за реализирането им. Срещата с ВОЛЯ е една такава стъпка ", добавя Веселин Марешки в писмото до президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

"Воля " кани Румен Радев да се включи в новата работна група в Народното събрание
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР