"Воля" излиза от пленарна зала за гласуването на новия екоминистър.

...
"Воля" излиза от пленарна зала за гласуването на новия екоминистър.
Коментари Харесай

Кой ще удари рамо на Ревизоро за министър в парламента

"Воля " излиза от пленарна зала за гласуването на новия екоминистър. Назначавали се наши и ваши, а не експерти. За хората на Веселин Марешки съмнителна била компетентността на Емил Димитров - Ревизоро в ресора екология, написа News.bg.

БСП няма да поддържа кандидатурата му, стана ясно от думите на Кристиан Вигенин. От съдружния съвет на властта опозицията схванала, че той бил противен. Невероятен шанс, по думите на социалиста, било, че новият министър бил роден в Перник. Чия кандидатура е Емил Димитров?, попита още той.
Благородната стратегия на Ревизоро, съгласно него, била да запази властта, макар че щял да заплати висока цена. За аления народен представител властта била затънала.

Министър-председателят избяга от безводието в Египет, уточни Вигенин. Управляващите сътворили шедьовър в политиката- залепили банан на стената.
Депутатът от Движение за права и свободи Джевдет Чакъров разгласи, че неговата партия няма да поддържа Ревизоро.

Трябва да има визия за промени, счита той.

Новият министър нямал право на толеранс, по мнението му. Проблемите във водния бранш претендирали незабавни ограничения. Той трябвало доста добре да се координира с другите виновни ведомства.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР