Воля би подкрепила вот на недоверие срещу цялата система. Този

...
Воля би подкрепила вот на недоверие срещу цялата система. Този
Коментари Харесай

Воля иска вот на недоверие и импийчмънт на Радев

Воля би подкрепила избор на съмнение против цялата система. Този избор трябвало да се внесе с процедура по импийчмънт на президента. Тази позиция изрази пред медиите Кръстина Таскова след срещата с Българска социалистическа партия.

За нас от Воля битката с корупцията постоянно е била приоритет, разгласи тя. Проявяваме нулева приемливост към корупцията на всички равнища , акцентира депутатката. Хората на Веселин Марешки желаят действителна битка с корупцията.
 Българска социалистическа партия стартира съвещания за вота на съмнение
Българска социалистическа партия стартира съвещания за вота на съмнение

Разговарят първо с " Воля "

Корупцията не се бори с избор на съмнение, съгласно Таскова. Корупцията се борела с действителни дейности. От Воля са удовлетворени, че няма нито един техен представител, забъркан в корупционен скандал.

Припомняме, че през вчерашния ден прокурори влязоха в президенството. Претърсени бяха два обекта - кабинети на консултант и на секретар на президента.

За секретните докумнети в касата на презиндетството при акцията бяха арестувани четирима. Сред тях са сектерарят на презиндента Пламен Узунов и съветникът му по военните въпроси Илия Милушев. След това ДАНС лиши достъпа им до класифицирана информация.

В поддръжка на президента се организира и митинг на " Дондуков 2 ".

По-късно президентът Румен Радев излезе на митинга.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР