Volvo S60 e спортен седан, който притежава характерния за скандинавския

...
Volvo S60 e спортен седан, който притежава характерния за скандинавския
Коментари Харесай

Volvo S60 – спортен дух и бизнес визия с грижа за природата

Volvo S60 e състезателен седан, който има присъщия за скандинавския бранд предпазлив разкош, изчистени линии и високо качество на употребяваните материали. Красивият екстериор се добавя от най-съвременните интуитивни технологии в помощ на лидера: навигационна система Sensus, аудио система с ръководство от кормилото, надзор при паркиране на заден ход.

Шведският производител се слави като международен водач в автомобилната сигурност и този модел не прави изключение. Volvo S60 е оборудван с цялостен набор технологии, осигуряващ сигурността на хората в автомобила и отвън него, в това число новаторската система за градска сигурност City Safety, която задейства автоматизирано спирачките, в случай че лидерът не успее да реагира при ненадейно изскочил на пътя пешеходец или велосипедист.

Специална Volvo оферта за света на бизнеса

Само в този момент спортният седан Volvo S60 се предлага в България със специфична бизнес оферта, която включва шедро премиум съоръжение на преференциални цени.

S60 Business Edition е на цени от 56 620 лв. с Данък добавена стойност, като богатото съоръжение включва: Активни Bi-Xenon светлини, Умиватели на фаровете, Навигационна система Sensus, Аудио система Sensus Connect High Performance Multimedia, включително Bluetooth handsfree, USB, Управление на аудио системата от кормилото, Амбиентно осветяване (високо ниво), Ел. прибиране на страничните огледала с приземно осветяване, Електрохроматични огледала за назад виждане (вътрешно и външни), Сензор за дъжд, второ потомство, Автопилот, Контрол при паркиране на заден ход, Декоративни детайли Milled Alluminium, Кожен волан с алуминиеви приложения, 3 спици, Осветена дръжка на скоростния лост, Тапицерия Textile/T-Tec, Текстилни стелки, Ел. контролиране на лумбалната опора, Хромирани лайстни към страничните стъкла, Хромирани детайли към контролните бутони, 17’’ алуминиеви джанти 215/50, PALLENE, Изцяло 2.0 л. дизелов мотор с мощ 150 к.с.,

Цените са с Данък добавена стойност. При действен лизинг има опция за прилагане на Данък добавена стойност заем, който се простира върху наема и върху разноските за поддръжката и употребата, в това число горивото, сервиза, аварийните елементи, комплектовката, консумативите.

Volvo S60 лимитираната бизнес серия е с 5 година гаранция и 5 година Premium Service, включващ 24/7 услугата Door to Door за България и Europe Assistance – безвъзмездна пътна помощ на територията на Европейски Съюз.

Философията на шведската компания Volvo е построена освен към сигурността на пътя и опазването на човешкия живот, само че и към грижата за природата. Авангардните мотори съчетават дребен разход на гориво и ниски въглеродни излъчвания, като обезпечават успеваемост и динамичност на пътя.

Стремежът да се понижи нездравословния отпечатък върху околната среда е заложен и в основата на бъдещите бизнес проекти на Volvo Cars. В началото на юли тази година от компанията оповестиха, че поставят исторически завършек на моторите с вътрешно горене и от 2019 година всеки нов Volvo модел ще се предлага с електрически или хибриден мотор. Шведският авто производител е първият в света, който декларира изрично проектите си за бъдеща електрификация и се ангажира до 2025 година да продаде 1 милион напълно електрически и хибридни автомобила.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР