Volvo обяви, че собствениците на изцяло електрическото XC40 Recharge могат да

...
Volvo обяви, че собствениците на изцяло
електрическото XC40 Recharge могат да
Коментари Харесай

Volvo увеличава автономността на електромобилите си с дистанционно обновяване

Volvo разгласи, че притежателите на изцяло електрическото XC40 Recharge могат да очакват в най-скоро време усъвършенстване в свободния пробег на своите коли. Това ще бъде реализирано посредством новата функционалност Range Assistant, която сега се намира в тестови цикъл и ще бъде разпространена сред потребителите с помощта на дистанционно обновяване (Over-The-Air)

От Volvo споделят, че Range Assistant ще подобри автономността на електрическите автомобили на марката посредством оптизирането на управлението на батерията, фунцията са регенериране на спирачната и инерционната сила, и сюжетите за преподготовка на батерийните елементи за следващо пътешестване.

Приложението Range Assistant ще даде възможност на потребителите да получават по-ясна и прецизна визия за заряда на батерийните модули, оставащият свободен пробег и моментната консумация на енергия. С нейна помощ те ще получават и информация за основните фактори/консуматори, които въздействат на автономността.

За подобряването на свободния пробег, Volvo Range Assistant е в положение също по този начин да оптимизира работата на климатичната инсталация, а от Volvo дават обещание, че ще продължат да развиват функционалността на приложението, включително и с персонализирани упътвания за оптимално управление към лидера.

Range Assistant ще бъде прибавен дистанционно към бордовата система на всички XC40 Recharge и ще бъде разполагаем незабавно при изцяло новото .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР