Волво Груп България откри още един център за сервизиране на

...
Волво Груп България откри още един център за сервизиране на
Коментари Харесай

Volvo инвестира още 660 хиляди лева в нов център във Велико Търново

" Волво Груп България " откри още един център за сервизиране на камиони Volvo и Renault - във Велико Търново. Инвестицията надвишава 660 хиляди лв., оповестиха от компанията, а с него сервизната мрежа на сдружението в България към този момент разполага с пет бази. Общата сума, вложена в тях, е над 12 млн. лв..

В сервизния център ще се прави обслужване и ремонт на цялостната гама товарни коли от марките Volvo и Renault. Базата разполага с две проходни кафези, моноколонни подемници с потенциал 30 тона и мобилен двутонен кран за ремонт на възли и елементи. Ситуирана в гр. Килифарево, тя е в непосредствена непосредственост до Околовръстния път на Велико Търново, с елементарен и бърз достъп за клиентите.

Капацитетът на обслужване е над 2000 камиона годишно, като ще може да се работи по 4 до 6 автомобила по едно и също време. Клиентите могат да разчитат на екип от квалифицирани експерти и мобилна група. Складовата база ще разполага с необятна наличност на аварийни елементи и опция за експресни доставки.

 Volvo Group Bulgaria влага 3 милиона лв. в сервизен център край Пловдив
Volvo Group Bulgaria влага 3 милиона лв. в сервизен център край Пловдив

Предстои построяването и на база във Велико Търново

Откриването на новия сервизен център във Велико Търново е следващата стъпка в развиването на мрежата на " Волво Груп България " и увеличение на потенциала й. Проектът започва с разкриване на сервизна база във Варна, а при започване на 2016 година отвори порти и разширеният сервизен център в София, който има потенциал за сервизиране на 10 368 товарни коли приблизително на година и разрешава едновременна работа по 16 влекача.

През 2017 проработи и новият център на " Волво Груп България " в Бургас, построен с 2 млн. лв. инвестиция. През пролетта на 2018 година бе направена и първата копка на нов съвременен сервизен център в Пловдив, който ще проработи през 2019 година, а компанията продължава да работи по плана за по-нататъшно разширение на мрежата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР