Volvo Group Българияоткри нов собствен сервизен център до Пловдив. Инвестицията

...
Volvo Group Българияоткри нов собствен сервизен център до Пловдив. Инвестицията
Коментари Харесай

Volvo Group откри сервизен център за 4 милиона лева край Пловдив

Volvo Group Българияоткри нов личен сервизен център до Пловдив. Инвестицията в него е 3,8 млн. лв., оповестиха от компанията. Базата се простира на терен от 23 декара в непосредствена непосредственост до Автомагистрала Тракия.

В центъра ще се прави обслужване, сервизиране и продажба на цялостната гама товарни коли от марките Volvo и Renault. Капацитетът на обслужване ще бъде близо 5 000 камиона годишно, като ще може да се работи по 9 камиона по едно и също време. Сервизът ще разполага с съвременно съоръжение по одобрените световни стандарти на компанията. В него ще има три проходни канала и три диагностични стенда. Складовата база ще предлага огромни наличия на аварийни елементи и ще обезпечава доставка в границите на 24 часа.

" Пловдив е стратегически район за нас с динамично разрастващ се бизнес, нови вложения и несъмнено едни от най-динамично разрастващите се компании в транспортния отрасъл. Освен това той е разположен в непосредствена непосредственост до основни транспортни артерии, което ни оказва помощ да реагираме бързо и да сме разполагаем да оказваме помощ оптимално дейно на клиентите ", изясни Карин Йохансон, ръководещ шеф на Волво Груп България по време на събитието.

Инвестицията в личен сервизен център в Пловдив е част от цялостната тактика на Volvo Group България за стабилно развиване, рационализация и увеличение потенциала на сервизната мрежа в страната. Проектът започва с разкриване на сервизна база във Варна през 2015 година, а от началото на 2016 година отвори порти и разширеният сервизен център в София, който има потенциал за сервизиране на 10 368 товарни коли приблизително на година и разрешава едновременна работа по 16 влекача. През 2017 проработи и новият център на Волво Груп България в Бургас, построен с 2 млн. лв. инвестиция. През есента на 2018 година бе открита и сервизна база на компанията във Велико Търново. С това общата инвестиция за развиването на сервизната мрежа у нас надвишава 12 млн. лв..
 Volvo Group Bulgaria влага 3 милиона лв. в сервизен център край Пловдив
Volvo Group Bulgaria влага 3 милиона лв. в сервизен център край Пловдив

Предстои построяването и на база във Велико Търново
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР