Volvo EX90 вече може да бъде поръчан в базова версия

...
Volvo EX90 вече може да бъде поръчан в базова версия
Коментари Харесай

Volvo EX90 и като петместна базова версия

Volvo EX90 към този момент може да бъде поръчан в базова версия с пет места на цени, започващи от 83 700 евро. Големият шведски електромобил има пробег от 580 километра с едно зареждане на батерията. Новото базово съоръжение, което също може да се комбинира с шест или седем места и задвижване на четирите колела, уголемява моделното портфолио.

Въз основа на нова, лично създадена технология и архитектура на транспортното средство, Volvo не се концентрира единствено върху сигурността с дългия 5,04 метра първокласен SUV, само че и върху по-устойчиви материали на борда от всеки път, както и голям брой нововъведения, които имат за цел да усилят комфорта.

В центъра е 14,5-инчов сензорен екран, който обезпечава достъп до информационно-развлекателната система. Неговата операционна система Android Automotive интегрира разнообразни услуги на Гугъл като навигационната услуга Гугъл Maps и гласовия помощник Гугъл Assistant. Клиентите могат също да изтеглят спомагателни приложения посредством Play Store.

Стандартната 5G интернет връзка на автомобила обезпечава мобилен достъп до данни. Средната линия на съоръжение Plus (от 90 500 евро с ДДС) включва, наред с други неща, околно осветяване със 72 SunLike LED, аудиосистема Bose Premium Sound с 940 вата, 14 високоговорителя, 17 канала, субуфер и оптимизация на звука, разширено филтриране на въздуха система и проекционен екран и състезателен волан. Спортната предна и задна престилки в черно блестящо и праговете на вратите в същия цвят слагат образни акценти.

В най-хубавото съоръжение Ultra, предлагано на цени, започващи от 102 300 евро, което е комбинирано със задвижване на четирите колела като стандарт, огромният премиум SUV не оставя какво още да се желае - в допълнение към камера за паркиране с 360-градусов съраунд аспект, има, наред с други неща, електрически регулируеми странични опори и функционалност за масаж на седалките на лидера и пасажера на борда.

Пикселовите LED фарове с висока разграничителна дарба в дизайна " Чукът на Тор " придават на Volvo EX90 неповторимо лице. 21-инчови алуминиеви джанти с аеродизайн с осем спици и вдлъбнати дръжки на вратите усъвършенстват аеродинамиката.

,
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР