Volvo Cars започва преструктуриране на изпълнителния си мениджмънт от 14

...
Volvo Cars започва преструктуриране на изпълнителния си мениджмънт от 14
Коментари Харесай

Volvo Cars преструктурира изпълнителния си мениджмънт

Volvo Cars стартира преструктуриране на изпълнителния си мениджмънт от 14 април. Тези дейности се подхващат, за дейно позициониране на компанията. Това ще спомогне за хващане на бизнес благоприятни условия, подбудени от трансформацията в автомобилната промишленост.

Съгласно новата конструкция, Volvo Cars ще сътвори четири нови области, които ще регистрират активността си на основния изпълнителен шеф Хакан Самуелсон. Организацията е проектирана по този начин, че да подсигурява по-скоростно взимане на решения и осъществяване на дилемите, като доразвие бързия метод на работа, който към този момент съществува във Volvo Cars.

„ Имаме упоритостта да се превърнем в водач в изискванията на промяна на нашия бизнес. Това изисква управление, осигуряващо опция за бързи дейности. Това е задачата на измененията, които вършим в този момент в нашата изпълнителна управническа конструкция “, сподели Хакан Самуелсон. „ Направихме доста стъпки в вярната посока през последните години и с това преструктуриране ще продължим това пътешестване, укрепвайки водачеството си “.

Отдел „ Търговски интервенции “ ще се управлява от Лекс Керсемакер, който понастоящем дава отговор за отдела „ Бизнес с директни клиенти “. Новият отдел ще обгръща трите районни организации на EMEA, Съединени американски щати и APAC, както и автомобилни услуги, онлайн бизнес и маркетинговите действия.

Хавиер Варела, понастоящем оглавяващ „ Производство и логистика “, ще управлява нов отдел за индустриални интервенции и качество, която ще продължи да включва произвеждане и логистика, както и доставки и надзор на качеството.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР