Volvo Cars обяви, че благодарение на разработено от Polestar- част от

...
Volvo Cars обяви, че благодарение на
разработено от Polestar- част от
Коментари Харесай

Volvo с по-динамично пътно поведение с нов пакет от Polestar

Volvo Cars разгласи, че посредством на разработено от Polestar- част от групата, ново софтуерно усъвършенстване на системата за задвижване на четирите колела, собствениците на коли, оборудвани с AWD система, ще могат да разчитат на по-динамично пътно държание от своите автомобили.

Основен акцент при новото усъвършенстване, дело на новосформираната марка , е обвързван с увеличаването на въртящия миг към задните колела, което води до подобрен контрол и по-висока задоволеност от управлението на транспортното средство в завой. Активирането на новата функционалност е автоматизирано при избор на Dynamic режим на работата на автомобила или когто електронната стабилизираща програма на колата е изключена.

“Ние постоянно се опитваме да подобрим усещането от ръководството на автомобилите Volvo и този нов ъпгрейд прави системата за задвижване на четирите колела още по-плавна и по-динамична ”, коментира Хенрик Грийн, старши вицепрезидент на развойното подразделение на Volvo Cars.

Оптимизираната от Polestar AWD система ще бъде налична от този месец при бензиновите и дизеловите оферти на Volvo от семействата 90 и 60, както и при XC40.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР