Volkswagen стартира пътни тестове на осмото поколение на модела Golf,

...
Volkswagen стартира пътни тестове на осмото поколение на модела Golf,
Коментари Харесай

Volkswagen започна пътни тестове на осмото поколение Golf

Volkswagen започва пътни проби на осмото потомство на модела Golf, чието произвеждане ще започва през юни 2019 година В мрежата се появиха първитe шпионски фотоси.

Изображенията демонстрират по този начин нареченото " муле " - конструкторите тестват мотори под остарялата каросерия на модела на настоящето потомство. Според предварителните данни в екстериора на новия автомобил ще бъдат употребявани дизайнерски решения от лифтбека Arteon и кросоувъра Touareg, както и прототипа Golf GTE Sport, показан н през 2015 година.

В салона има предавателен лост за трансмисията, взет от новия Tuareg, както и няколко огромни екрана. Осмият Golf, сходно на по-малкия модел Polo, ще се предлага с напълно дигитален инструментален панел.

 Снимка 351143
Източник:

В основата на Golf 8 ще лежи главно осъвременена модулна платформа MQB, с помощта на това автомобилът ще бъде по-лек от 35 до 70 кг. Двигателната гама ще включва огромен лист от бензинови турбо елементи, както и хибридна задвижваща система.

От VW дават обещание, че новото потомство на известния модел ще е най-голямата стъпка в софтуерното развиване в 44-годишната история на Golf.

 Снимка 351139
Източник:

Основният акцент в това отношение е новата 48-волтова хибридна система. Тя подкрепя понижаване на разхода посредством ограничавания в работата на бензиновия мотор при ниски натоварвания, също така ще сложи началото и на потреблението на електрически турбокомпресори, което пък ще усъвършенства динамичността на версиите GTI и R.

По-рано бе обявено, че общата инвестиция в създаването на идващия Golf ще бъде към 1,8 милиарда евро, а към 3 милиарда евро ще бъдат изразходвани за подготовка на самото произвеждане.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР