Volkswagen разпространи първите официални изображения и подробности за версиите GTI, GTE и

...
Volkswagen разпространи първите официални
изображения и подробности за версиите GTI,
GTE и
Коментари Харесай

Това са новите Golf GTI, GTE и GTD

Volkswagen популяризира първите официални изображения и детайлности за версиите GTI, GTE и GTD на напълно новото потомство на легендата Golf.

За трите си нови автомобила, от Volkswagen коментират, че носят отделна персоналност и се отличават с три основин типа задвижване- дизел, бензин и хибрид. И трите коли обаче идват стандартно с цифров инструментален панел, 10-инчова инфо-комуникационна и мултимедийна система, непрекъсната свързаност, тематичен пулсиращ в червено преди стартирането на двигателя старт/стоп бутон, тематично оформление на броните, спойлера на тавана и задния дифузьор, специфичната осветена челна решетка и спомагателна X-образна диодна светлинна индикация на предната ризница.

Новият Golf GTI идва с турбоагрегат, който обещава оптималната мощ от 245 конски сили, роботизирана DSG предавателна кутия с усъвършенстван състезателен режим на работа, нов състезателен GTI многофункционален волан с чувствителни на досег зони за управление на вторичните системи и други.

Volkswagen Golf GTD, за който от марката споделят, че е създаден с концепцията за върхова горивна изгодност, разполага турбодизелов мотор с максимална мощност от 200 конски сили и максимален въртящ миг от 400 Нм, седемстепенна DSG трансмисия и други.

Golf GTE идва с хибридна задвижваща система, в която са включени бензинов турбоагрегат и електромотор, общата максимална мощ на които е 245 конски сили. Батерийният блок на автомобила е с капацитет от 13 kWh, които според замерванията на Volkswagen са задоволителни за изминаването на към 60 километра в чист електрически режим.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР