Volkswagen разкри подробности за интересен нов проект на марката, който включва трансформацията

...
Volkswagen разкри подробности за интересен
нов проект на марката, който включва
трансформацията
Коментари Харесай

Volkswagen e-Beetle : Среща на класиката в бъдещето

Volkswagen разкри детайлности за интересен нов план на марката, който включва трансформацията на класическия Beetle в автомобил с напълно електрическо задвижване.

Уникалната разработка Volkswagen e-Beetle, която има за цел доказването на концепцията за интегриране на електрическа задвижваща система в разнообразни исторически значими класически коли, е осъществена от Volkswagen Group Components и профилираната фирма eClassics, като за задачата са използвани елементи и елементи, основани на тези, с които разполага e-up!.

e-Beetle, който ще бъде показан официалон по време на интернационалното ревю във Франкфурт през идната седмица, разполага с електрическо задвижване с мощност от 82 конски сили, а батерията му е с потенциал от 36.8 kWh.

От Volkswagen споделят, че макар тежестта си от 1280 кг, e-Beetle е в положение да се ускори от 0 до 50 км/ч за по-малко от 4 секунди и до 80 км/ч за малко над 8 секунди.

e-Beetle е в положение да развие максимална скорост на придвижване от 150 км/ч, а свободният пробег на електрическия автомобил е 200 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР