Volkswagen публикува дизайнерски скечове от ново електрическо комби от зеленото

...
Volkswagen публикува дизайнерски скечове от ново електрическо комби от зеленото
Коментари Харесай

Volkswagen показа бъдещето на комбитата

Volkswagen разгласява дизайнерски скечове от ново електрическо комби от " зеленото " семейство ID.
Концептуалният автомобил, премиерата на който ще се състои в края на ноември на Автосалон Лос Анджелис 2019, ще получи салон в стила на елмобилите на компания Tesla Motors. VW ID. Space Vizzion е определян от производителя като " кросоувър на бъдещето ", който съчетава в себе си аеродинамичните характерности на автомобил от клас Gran Turismo с вместителност на SUV. Що се касае салона, то в него са открити три реда седалки с шест обособени места за сядане.

Креслата са покрити със специфичен материал от ябълкови боклуци, наименуван AppleSkin, който е „ веганска “ опция на естествената кожа. В допълнение, изображенията демонстрират челен панел в стила на Tesla Model 3 с обособен огромен сензорен екран и малко цифрово табло.

От Volkswagen обявиха, че серийна версия на подобен автомобил ще се появи през 2021 година. В неговата основа е залегнала модулната архитектура MEB, създадена особено за електрически машини от ново потомство.

Без презареждане на батериите елмобилът може да преодолее до 590 км (по международния цикъл WLTP). Немците ще разработят три разнообразни версии на модела, които ще бъдат основани с доклад на особеностите на американския, китайския и европейския пазар.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР