Volkswagen представя авангардния ID.3 вечерта преди откриването на Международното автомобилно

...
Volkswagen представя авангардния ID.3 вечерта преди откриването на Международното автомобилно
Коментари Харесай

Визията се превръща в реалност - световна премиера на Volkswagen ID.3

Volkswagen показва авангардния ID.3 вечерта преди откриването на Международното автомобилно ревю (IAA) във Франкфурт. Този напълно нов модел е знак на началото на нова епоха за марката. ID.3 уголемява продуктовата гама на Volkswagen, дебютирайки като първи модел от напълно ново потомство чисто електрически транспортни средства - с нулеви излъчвания, изключителна успеваемост и цялостна информационна съгласуваност. Едновременно с това ID.3 отразява преориентацията на марката Volkswagen и е първият модел, носещ новото лого на Volkswagen.
“ID.3 е повсеместен модел, изцяло подобаващ за ежедневна приложимост. Благодарение на компактните си външни размери той е в положение да предложи типичната за дребните коли отлична маневреност, само че в тази ситуация тя е съчетана с почтено за автомобил от междинен клас вътрешно пространство. Новият модел съчетава трогателен дизайн с новаторски технологии и впечатляващ самостоятелен пробег “, акцентира Зилке Багшик, началник продажби и маркетинг за ID. семейството от модели вечерта преди откриването на Международното автомобилно ревю IAA.

Новият ID.3 на Volkswagen слага началото на нова епоха във връзка с природосъобразната и удобна за климата подвижност. Този първи модел от серията ID. се отличава с безпристрастен въглероден отпечатък, присъщата за електрическите автомобили впечатляваща динамичност на пътя и с цялостна информационна съгласуваност. Както и всички бъдещи ID. модели, ID.3 употребява софтуерната основа на новата модулна платформа за модели с електрическо задвижване (MEB) на Volkswagen, която е проектирана напълно за потребление в електрически автомобили с акумулаторни акумулатори и е изцяло лишена от нормалните до този миг взаимни отстъпки.

ID.3 показва блестящо новосъздадената стилистична ДНК на семейството от модели ID., която незабавно го разпознава като автомобил с нулеви излъчвания. Създаден като притежател на едно в действителност наелектризиращо бъдеще, той внася качествено ново равнище във връзка с дизайна в категорията на компактните коли. „ С ID.3, Volkswagen поема към бъдещето “, показа Клаус Бишоф, основен дизайнер на марката Volkswagen, и в допълнение акцентира - „ Естественият жанр и безусловно интуитивното преживяване зад кормилото на новия модел са ярка проява на новия, електрически метод на мислене. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР