Volkswagen представиха изцяло нова Jetta за 2019 година – лесна

...
Volkswagen представиха изцяло нова Jetta за 2019 година – лесна
Коментари Харесай

Как се промени Volkswagen Jetta за 40 години?

Volkswagen показаха напълно нова Jetta за 2019 година – лесна за ръководство, интелигентна, тиха и практична. Това е седмото потомство на компактния седан и с цел да акцентира на редицата усъвършенствания в нея за миналите четири десетилетия немският авто колос съпостави най-новия модел с истинската Jetta.


Моделът е показан в Съединени американски щати през 1980 година, стъпвайки, несъмнено, върху Golf. Jetta обаче поставя основите на нов сегмент от автомобилната промишленост, в който Volkswagen навлиза. През 80-те години на предишния век са предлагани както с две, по този начин и с четири порти. Красавицата е шестият автомобил в продуктовата гама на компанията от Волфсбург за 1980-а, дружно с Rabbit, Dasher, Scirocco, Vanagon и първия пикап.

Новата Jetta взаимства най-здравословните характерности от тази преди съвсем половин век. Когато дебютира, моделът има 1.6-литров бензинов мотор, а единствената алтернатива е била тристепенна трансмисия против автоматизирана осемстепенна трансмисия, стъкления покрив, климатика, затъмнените стъкла и алуминиевите колела в усъвършенстваната Jetta, показана преди дни на автомобилното ревю в Пекин.

Бърз взор в 39-годишното автомобилно развиване демонстрира, че новата Jetta е по-голяма във всеки вероятен екстериорен аспект.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР