Volkswagen представи пред света поредното си и изцяло ново 100%

...
Volkswagen представи пред света поредното си и изцяло ново 100%
Коментари Харесай

Volkswagen показа флагманския си модел ID.7 със 700 км автономен пробег

Volkswagen показа пред света следващото си и напълно ново 100% електрическо пазарно предложение - флагманския си модел ID.7, който ще бъде стартиран на пазара в Европа и Китай през есента на тази година, а в Северна Америка ще се появи през идната година.

Новият световен електрически модел на Volkswagen дава обещание да предложи самостоятелен пробег до 700 километра (WLTP стандарт на замерване), необятен интериор и първокласни технологии, които да трансфорат автомобила в чудесно решение за дълги пътувания. Фактор тук е и опцията за презареждане на интегрираната батерия с потенциал от 200 kW.
 Снимка 614708
Източник:

С дължина от съвсем 5 метра, Volkswagen ID.7 е изпълнен с напълно нова задвижваща система, която дава обещание мощ от 286 конски сили, трансформирайки модела в най-мощния представител на ID. фамилията на марката.

В оборудването на Volkswagen ID.7 са включени нов 15-инчов централен информативен екран, прожекционен (head-up) екран с добавена действителност, нова концепцията във връзка с климатичната система, панорамен стъклен таван с функционалност за затъмняване, Climatronic предни климатизирани седалки и други.

" С ID.7 вършим последваща огромна стъпка в нашата електрическа атака. Лимузината предлага високо равнище на комфорт и дълъг пробег. До 2026 година ние ще предлагаме най-голямата електрическа гама измежду всички производители в Европа- от базов модел за по-малко от 25 000 евро, до ID.7 като топ модел в фамилията ID.. Нашата цел е да реализираме дял на напълно електрическите коли от 80% в Европа до 2030 година. От 2033 година, Volkswagen ще създава единствено електрически коли в Европа ", разяснява Томас Шефер, изпълнителен шеф на Volkswagen Passenger Cars, представен от auto-press.net.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР