Volkswagen потвърди официално, че марката ще инвестира около 2 млрд

...
Volkswagen потвърди официално, че марката ще инвестира около 2 млрд
Коментари Харесай

Trinity: Следващото поколение електромобили на Volkswagen идва през 2026 година

Volkswagen удостовери публично, че марката ще влага към 2 млрд евро в идващото потомство на своите напълно електрически коли. Към момента то е обозначено като Trinity и съгласно анонса на компанията ще сложи нови стандарти във връзка с системите за самостоятелно ръководство , дигитализацията и решенията за 100% електрическо задвижване като цяло.

Следващата стъпка в развиването на плана Trinity, който все още се анонсира от Volkswagen като един автомобил, само че е изцяло допустимо да забележим появяването на напълно ново семейство сходно на самодейността ID., ще бъде направена през идната година с началото на построяването на напълно ново, само че въпреки всичко намиращо се покрай главния цех на марката във Волфсбург, индустриално оборудване.

В новият си цех, който е планувано да бъде климатично безпристрастен , Volkswagen ще направи инвестиция в размер на към 2 млрд евро, а производството се чака да стартира през 2026 година.

Проектът Trinity се чака да бъде осъществен под формата на електрически автомобил, който ще предложи съществени преимущества във връзка с нужното време за презареждане на интегрираната батерия, свободен пробег от над 700 километра и софтуерна склонност за консолидиране на системи за самостоятелно ръководство от Ниво 4 - изцяло самостоятелно придвижване, само че с наличие на лидер за кормилото.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР