Volkswagen обяви официално, че производството на новото- осмо, поколение на хитовия

...
Volkswagen обяви официално, че производството
на новото- осмо, поколение на хитовия
Коментари Харесай

Volkswagen инвестира 1.8 млрд евро в семейството на новия Golf

Volkswagen разгласи публично, че производството на новото- осмо, потомство на хитовия за марката модел Golf ще стартира след малко повече от година и половина.

Новината беше оповестена по време на специализираното Golf 8 Supplier Summit събитие, по време на което от автомобилната компания оповестиха също по този начин, че в новото семейство на модела ще бъдат инвестирани внушителните 1.8 млрд евро.

От Volkswagen споделят, че производството на следващия Golf ще стартира след 75 седмици в завода на марката във Волфсбург, където в момента се сглобяват по повече от 2000 представителя на модела на ден.

За новото потомство на Golf, от Volkswagen коментират, че той ще придвижи марката в нова епоха на свързаността на превозното средство с околния свят и функционалностите за автономно управление. “Той постоянно ще бъде онлайн и неговите цифров кокпит и асистиращи системи ще бъдат примери по отоншение на свързаността и сигурността ”, акцентират от VW.

Volkswagen Golf се продава в 108 страни и от 1974 година, досега в световен мащаб са реализирани повече от 35 000 000 негови представителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР