Volkswagen обяви, че производството на електрическия бус ID.Buzz в завода

...
Volkswagen обяви, че производството на електрическия бус ID.Buzz в завода
Коментари Харесай

Месец след началото, Volkswagen спря производството на ID.Buzz

Volkswagen разгласи, че производството на електрическия бус ID.Buzz в завода на марката в Германия е спряно. Фабриката в Хановер изпитва усложнения с производството на лекотоварния автомобил откакто производството публично започва на 2 юни тази година. Според отчет на немски медии, проблемите с производството са свързани с батерийни модули от нов производител, което ще приключи сглобяването на лекотоварните коли за една седмица.
`Месец

Според информацията, Volkswagen ID.Buzz получава акумулатори от нов снабдител, който за момента не дава елементи за други от електрическите модели, основани на МЕВ платформата към този миг. Благодарение на универсалността на платформата, Volkswagen бързо ще реши този проблем като подмени модулите с такива от други производители.
`Месец

До момента са направени едвам 500 броя от ID.Buzz, които към момента не са доставени до крайни клиенти, което би трябвало да улесни още повече оправянето с казуса. По проект Volkswagen би трябвало да създаде към 15 хиляди буса тази година, а годишното произвеждане би трябвало да доближи до 130 хиляди броя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР