Volkswagen обяви, че компанията стартира първоначалните продажби на новата спортна версия на

...
Volkswagen обяви, че компанията стартира
първоначалните продажби на новата
спортна версия на
Коментари Харесай

Golf GTI TCR идва с 290 конски сили и цена от 39 000 евро

Volkswagen разгласи, че компанията стартира първоначалните продажби на новата спортна версия на класиката Golf- Golf GTI TCR.

С базова цена от 38 950 евро, Volkswagen Golf GTI TCR идва със 7-степенна роботизирана DSG предавателна кутия, мотор с увеличена до 290 конски сили оптималната мощ, възможност за увеличение на електронно ограничената оптималната скорост на движение от 250 на 260 км/ч, опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.6 секунди и богато общоприетоо съоръжение.

В оборудването на Volkswagen Golf GTI TCR са включени редица системи за повишение на комфорта и бедопасността, в това число Front Assist, Active Info Display и диодни предни светлини, вентилирани спирачни дискове, луксозни спортни предни седалки с нова тапицерия, специфични защитни колани и уникален състезателен волан.

Оборудването на автомобила се отличава също по този начин с 18-цолови джанти, черни капаци на външните огледала, челен сплитер, нов заден спойлер и дифузьор.

Като в допълнение надграждане за Golf GTI TCR, от Volkswagen са планували опция за поръчка на карбонови капаци за външните огледала, осъществяване на тавана в контрастно черно, 19-цолови джанти, винилови приложения и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР