Volkswagen не обмисля да строи новия си завод за Източна

...
Volkswagen не обмисля да строи новия си завод за Източна
Коментари Харесай

Фолксваген отказва да избере локация извън Турция за новия си завод

Volkswagen не обмисля да строи новия си цех за Източна Европа в друга страна, с изключение на Турция. Това са споделили източници, осведомени с полемиките в компанията, представени от Automative News Europe.

Това значи, че в случай че немският автопроизводител се откаже да прави фабриката в югоизточната ни съседка, то напълно пропада концепцията за завода, написа economic.bg.

Новината идва на фона на неугасимите очаквания на България, Румъния и Сърбия VW още веднъж да обмисли дали да не построи новия цех в някоя от тях. Очакванията в трите страни бяха подхранени от решението на немския колос да отсрочи решението си за инвестицията в Турция поради интернационалните рецензии по отношение на военната интервенция на Анкара в Сирия.

По думите на източниците решението дали да се строи цех в Турция към момента е замразено и няма да бъде взето до февруари другата година.

Volkswagen избра за завода си Маниса, град в Западна Турция, намиращ се на 40 км Североизточно от Измир. Във фабриката се възнамерява да се създава идващото потомство коли Passat, както и Skoda Superb. Максималният индустриален потенциал ще е за 300 хиляди транспортни средства годишно.

Германският автопроизводител не чака от забавянето на решението за завода в Турция да произтекат някакви проблеми. „ Имаме задоволително необятна индустриална мрежа “, споделил е представител на VW.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР