Волфсбург приема Айнтрахт (Франкфурт) в двубой от 29-ия кръг на

...
Волфсбург приема Айнтрахт (Франкфурт) в двубой от 29-ия кръг на
Коментари Харесай

Волфсбург - Айнтрахт , гледайте тук

Волфсбург приема Айнтрахт (Франкфурт) в дуел от 29-ия кръг на Бундеслигата. " Вълците " заемат шеста позиция във краткотрайното класиране, като изостават на девет точки от петото място и имат преднина от три пред седмия, тъй че главната цел на тима до края на акцията ще бъде статуквото да се резервира, с цел да може Волфсбург през идващия сезона да играе в Лига Европа.

Във вторник " вълците " записаха впечатляваща победа с 4:1 като посетител на тима на Байер (Леверкузен), който се намираше в страхотна форма, и в този момент ще се опитат да надградят над този триумф.

Айнтрахт се приближи рисково покрай зоната на изпадащите, откакто записа неприятна серия от пет следващи загуби. Тя въпреки всичко бе прекратена през седмицата, когато тимът направи зрелищно 3:3 с Фрайбург. В момента отборът на Адолф Хютер заема 14-а позиция, като има преднина от единствено две точки пред Фортуна (Дюселдорф), който е 16-и. Айнтрахт няма победа в Бундеслигата от началото на февруари.

Оливер Гласнер е заложил на същия състав, който стартира против Леверкузен. Щефан Илзангер пропуща дуела за Айнтрахт поради насъбрани жълти картони. Хютер е направил общо четири промени - Абрахам, Коор, Чандлър и Гачинович стратират като титуляри.

Волфсбург: Кастеелс, Мбабу, Понграчич, Брукс, Русийон, Шлагер, Арнолд, Брекало, Щефен, Виктор, Вегхорст

Айнтрахт: Трап, Абрахам, Хасебе, Хинтерегер, Чандлър, Коор, Роде, Костич, Камада, Гачинович, Силва

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
СТАТИСТИКА ТУК!
Бундеслига 29 кръг, събота 30 май  Волфсбург 16:30предстои  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР