Волфсбург и Вердер Бремен завършиха 2:2 в много интересен мач

...
Волфсбург и Вердер Бремен завършиха 2:2 в много интересен мач
Коментари Харесай

Под проливен дъжд Вердер измъкна точка от Волфсбург

Волфсбург и Вердер Бремен приключиха 2:2 в доста забавен мач от 10-ия кръг на Бундеслигата. Точни за „ вълците “ бяха Вацлав Черни и Кевин Паредес, до момента в който за бременските „ музиканти “ се разписаха Марвин Дюкш и Рафаел Боре.

С това тъждество отборът на Нико Ковач събра 13 точки, които му отреждат 9-ата позиция във краткотрайното класиране на Бундеслигата, където Вердер е 12-и с 10 точки в актива си.

Двубоят на „ Фолксваген Арена “ стартира отлично за гостите от Бремен, които поведоха в резултата след брилянтно изпълнен директен свободен удар от Марвин Дюкш в 7-ата минута.

„ Вълците “ дадоха отговор на удара в 37-ата минута, когато Йоаким Меле центрира добре отдясно, намирайки Вацлав Черни в наказателното поле, където чехът сподели самообладание и с удар по земята направи резултата 1:1.

Точно преди приключването на час игра обратът бе факт! Ловро Майер направи страховит пас, с който откри Кевин Паредес в наказателното поле и той с хубав удар преодоля Михаел Цетерер.

Бременци обаче не се предадоха и в 65-ата минута матираха защитата на Волфсбург. Мичел Вайзер сподели добра техника, преодоля противник и центрира в наказателното поле, където най-добре пласиран бе Рафаел Боре, който с глава мушна топката в долния ляв ъгъл.

Две минути преди края на постоянното време отборът на Нико Ковач остана с човек по-малко на терена, откакто Максенс Лакроа спря рискова контраофанзива на Вердер с нарушаване, за което получи жълт картон. Той обаче бе втори за бранителя и той напусна прибързано терена.

До края на срещата обаче Вердер по този начин и не съумя да материализира превъзходството си като футболисти на терена и срещата приключи наедно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР