Волейболният вицешампион на Италия Кучине Лубе (Чивитанова), където ще продължи

...
Волейболният вицешампион на Италия Кучине Лубе (Чивитанова), където ще продължи
Коментари Харесай

Лубе с трансферна бомба! Официално взеха Бруно

Волейболният вицешампион на Италия Кучине Лубе (Чивитанова), където ще продължи да играе българския национал Цветан Соколов, хвърли нова трансферна бомба на пазара, подписвайки с олимпийския първенец с Бразилия Бруно Резенде. 31-годишният разпределител, който е считан за най-хубавия състезател на този пост в света, бе публично показан като ново попълнение на отбора. Плеймейкърът подписа контракт за две години с Лубе.

Бруно прекара общо три и половина години в различен италиански гранд - Азимут (Модена) - в интервала 2014-2016 и 2017/2018. Разпределителят напусна Модена, откакто бе съществена фигура в разразилия се скандал против някогашния треньор на отбора Радостин Стойчев, който бе уволнен.

" В края на този сложен интервал за мен и за хората, участващи в този трансфер от Модена в Чивитанова, мога да кажа, че съм признателен на клуба, който ме докара в Италия. Искам да благодаря и на новия ми клуб, който ще ми даде шанса да продължa да играя на високо равнище в шампионат, който безспорно е най-хубавият в света. Надявам се да оправдая доверието, което ми беше гласувано, и да допринеса за развиването на нова и доста забавна група от играчи, която се оформя Лубе ", показа Бруно.

Преди дни от Лубе предподписаха с Цветан Соколов, а в околните дни се чака да разгласят и прехвърлянето на кубинеца Йоанди Леал от бразилския Сада (Крузейро). Така вицешампионите на Италия и Европа ще имат супертрио за идващия сезон, с което ще вземат страха на всичките си противници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР