Волейболният ЦСКА пусна в продажба за девета година. Червените описват

...
Волейболният ЦСКА пусна в продажба за девета година. Червените описват
Коментари Харесай

Волейболният ЦСКА започна продажба на картата си за отстъпки за девета година

Волейболният ЦСКА пусна в продажба за девета година. Червените разказват продукта като знак на мощното партньорство сред клуб и последователи.

Вече съвсем десетилетие ЦСКА употребява картата като значим инструмент за обезпечаване на средства за попълване на бюджета си. Картата, която коства 20 лв., носи на притежателите ѝ отстъпки за артикули и услуги в разнообразни браншове.

" Скъпи армейци, благодарим ви за лоялността и поддръжката, през цялото това време. Вие сте нашето най-голямо благосъстояние. Гордеем се с вас. Вярваме, че положителните хрумвания заслужават своята реализация, по тази причина откровено благодарим и на всички компании, които ни се довериха и се включиха в нашия план. Без тях нашата карта не би могла да съществува. Съчетанието сред практическата стойност и огромната обич на алените почитатели прави нашия артикул неповторим ", споделят от клуба.

Червените показват, че картата обезпечава многократни отстъпки допълнително от 40 търговски обекта, както и 50% понижение на билетите за домакинските мачове на тима.

Този сезон. Благодарение на разширения бюджет по отношение на предходни години, президентът и треньор Александър Попов съумя да притегли играчи, с които тимът поглежда към челните места.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР