Волейболният ЦСКА не остави никакъв шанс на шампиона Нефтохимик и

...
Волейболният ЦСКА не остави никакъв шанс на шампиона Нефтохимик и
Коментари Харесай

ЦСКА изненадващо размаза шампиона Нефтохимик

Волейболният ЦСКА не остави никакъв късмет на първенеца Нефтохимик и го разгроми с 3:0 гейма в най-интересния мач от кръга, изигран в столичната зала " Васил Симов ".
Момчетата водени от Александър Попов затвориха обособените елементи на -19, -22, и -23 точки и не престават да " дишат във врата " на водача Хебър Пазарджик, който по-късно през днешния ден приема Дунав Русе.
За гостите от Бургас завръщане на игрището направи разпределителят Георги Братоев, който близо половин година се възстановяваше от травма в глезена. Плеймейкърът се оперира през август, само че даже неговото наличие във втория и третия гейм не оказа помощ на Нефтохимик да завоюва най-малко гейм.
Най-резултатен на игрището бе Венцислав Георгиев от ЦСКА с 19 точки, а Георги Петров от Нефтохимик се регистрира с 12.
Това бе шести триумф за " алените " от седем мача и те събират 18 точки колкото има и Хебър на първата позиция. Шампионът от Нефтохимик пък стартира нерешително сезона и е с баланс четири победи и три провали, което му отрежда краткотрайната четвърта позиция с 12 точки.
В идващия кръг ЦСКА гостува на Марек в Дупница в опит да продължи победната си серия до момента в който Нефтохимик приема вкъщи в Бургас вицешампиона Монтана. Двубоите са идната седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР