Волейболният ЦСКА намери нов, алтернативен начин да разчита на подкрепата

...
Волейболният ЦСКА намери нов, алтернативен начин да разчита на подкрепата
Коментари Харесай

Волейболният ЦСКА с виртуален билет за дербито с Левски

Волейболният ЦСКА откри нов, различен метод да разчита на поддръжката на почитателите си, макар че те не са позволени до трибуните. В изискванията на ковид управлението на " алените " взе решение да пусне виртуални билети. Талоните ще бъдат в продажба преди всеки домашен мач на представителните тимове мъже и дами на ВК ЦСКА. По този метод последователите на армейците ще могат да поддържат своите любимци финансово, макар че няма по какъв начин да сторят това и от трибуните. Първият мач, в който ЦСКА ще се надява да получи солидно рамо от своите почитатели, е ЦСКА - Левски (мъже). В мрежата на Ticketpro към този момент са налични виртуалните билети, които са с цена от 6 лв..

Те към този момент са в продажба, като събраните средства ще оказват помощ в битката на Сашо Попов да избави клуба. " Червените " одобряват " безконечния " противник в сряда (2 декември) в зала " Васил Симов ". Това ще бъде и първи дуел за армейците след близо месец пауза. Тимът бе подложен под карантина поради позитивни проби за ковид. Това докара до сериозен дисбаланс по повод подготовката на клуба. Дотук ЦСКА е изиграл единствено един мач в първата осмица на Суперлигата – при започване на ноември при визитата на Добруджа, изгубен с 0:3.
ЦСКА с виртуален билет за Левски Волейболният ЦСКА откри нов, различен метод да разчита на поддръжката на почитателите...
Публикувахте от в
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР