Волейболният шампион на България Нефтохимик 2010 (Бургас) приема утре (24

...
Волейболният шампион на България Нефтохимик 2010 (Бургас) приема утре (24
Коментари Харесай

Найден Найденов: Настойката ни трябва да е доста по-различна за ШЛ

Волейболният първенец на България Нефтохимик 2010 (Бургас) приема на следващия ден (24 октомври) първенеца на Сърбия Войводина (Нови Сад) в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е от 19,00 часа в зала " Младост ". Срещата идва след изненадващото проваляне на бургазлии от Добруджа 07 (Добрич) в първия кръг на Суперлигата на Бтлгария, като в този момент отборът излиза против доста класен противник на интернационална сцена. Ето какво сподели треньорът на Нефтохимик Найден Найденов за BGvolleyball.com преди семейството:

" Очаква ни дуел против един много сериозен съперник. Много по-класен от този, който преодоляхме в първия кръг на шампионата. Затова в този момент настойката би трябвало да е по-различна. Очаквам от моите състезатели повече централизация, готовност. И най-много самообладание. Не бива да се получава обстановката от мача с Добруджа, когато не бяхме подготвени за борба и не успяхме да преодолеем това положение до края. Надявам се мощно момчетата да са си взели поука от този мач ".

" Също по този начин би трябвало да повярваме в себе си. Много е значимо да успеем да вземем победа на собствен терен. За по-късно ще мислим, само че триумфът в първия мач е значим психически фактор. Ако желаеме да успеем тряба да дадем всичко от себе си в този дуел ".

" В първенеца на Сърбия има двама класни чужденци и би трябвало да се опитаме да ги обезвреждаме. Разучаваме ги, имаме още малко време до мача да създадем нужните корекции в играта ни. Като цяло, това, че започваме като домакини не е плюс, тъй като в случай че си стигне до " златен " гейм, той ще се играе на сръбска земя. Но това е, излизаме за борба и ще се борим. Ако дадем най-хубавото от себе си, в случай че покажем всички качества, които притежаваме и сме уверени, считам, че имаме шансове за победа и мощно се надявам да я извоюваме ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР