Волейболният шампион на България - Нефтохимик 2010 Бургас остана без

...
Волейболният шампион на България - Нефтохимик 2010 Бургас остана без
Коментари Харесай

Волейболният шампион остана без треньор

Волейболният първенец на България - " Нефтохимик 2010 " Бургас остана без треньор.

" От през днешния ден Найден Найденов към този момент не е треньор на нашия тим. С оглед на това, че тимът е на пето място със 7 победи и 5 загуби, значи не върви добре. Ние имаме против тимове, които като нас желаят медалите – като " Хебър ", " Добруджа ", имаме загуби. Много се натрупаха загубите и е обикновено, когато един тим не върви, да се смени старши треньорът. Това е по целия свят процедура ", удостовери спортният шеф на отбора Теодор Салпаров.

" Имаме още ден-два. Имаме предварителни диалози, само че по негова молба изчакваме четвъртък вечерта и най-късно в петък. По всяка възможност, българин, да "
Снимка: Lap.bg
" Ние не може да картекираме никой, а и имаме вяра в капацитета на момчетата в тима. Наистина ще бъде доста мъчно да заемам някое от челните места преди плейофите, само че имаме нужния опит и рутина в тежките моменти да играем на равнище. Но това става със себераздаване и вярна методика на работа в залата. На момчетата също е оповестено, че би трябвало да се промени всичко в нашите глави. Ще се борим за шампионската купа ", приключи Салпаров.

" Нефтохимик " е на пето място в родната Суперлига и отстъпи на домакина " Хебър " във финала за Купата на България.
Историческа първа Купа на България за " Хебър " (ВИДЕО) Драматичен триумф за отбора от Пазарджик против "Нефтохимик " във финала
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР