Волейболният отбор на Пирин (Разлог) се върна начело във временното

...
Волейболният отбор на Пирин (Разлог) се върна начело във временното
Коментари Харесай

Пирин се върна начело в Суперлигата

Волейболният тим на Пирин (Разлог) се върна отпред във краткотрайното класиране на Суперлигата на България. Момчечетата на треньора Северин Димитров записаха 8-а победа, откакто надиграха като посетители Тетевен Волей с 3:0 (25:14, 25:20, 26:24) в мач от 9-ия кръг, игран довечера.

Така разложани още веднъж са водачи с 8 победи, 1 загуба и 22 точки, колкото има и 2-ия Монтана, само че с по-лошо геймово съответствие. Тетевен остава на предполседното 11-то място с 1 победа, 8 загуби и 3 точки. В идващия 10-и кръг Пирин приема Добруджа 07 (Добрич), до момента в който тетевенци ще гостуват на Миньор (Перник). Срещите са в петък (1 декември).

Първия гейм протече напълно под превъзходството на Пирин, които не разрешиха на домакините да противодействат изключително. Идентично протече и втората част, макар опитите на тетевенци да се върнат в игра. В третия гейм " зелените " започнаха мощно и взеха постоянна преднина, която задържаха доникъде му. Тогава гостите от Разлог съумяха да стопят разликата и да поведат. В заключителните моменти се заформи конспирация, само че в последна сметка Пирин завоюваха чисто с 3:0 след 26:24.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР