Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала

...
Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала
Коментари Харесай

Иван Станев: Нефтохимик игра превъзходно на сервис

Волейболният тим на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала за Купата на България, откакто победи Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма във втория полуфинал на шампионата. Съперник на Нефтохимик на финала ще бъде носителя на трофея Хебър (Пазарджик).
 Нефтохимик на край за Купата на България
" С оглед на сервиса на Нефтохимик, доста мъчно можехме да победим. Те играха великолепно на този детайл. Опитахме да им се противопоставим, имахме шансове. Но те заслужиха да играят на финала ", сподели капитанът на Добруджа Иван Станев пред Диема спорт.
 Петър Шопов: Нефтохимик ни обезкуражиха с извънреден сервис и доста добър блок
" Казахме си, че би трябвало да сме спокойни. Не бих споделил, че е имало терзание, по-скоро неналичието на опит при нас оказа въздействие. Непредсказуем тим сме. Направихме добър първи полусезон. Работата, която извършихме с Петър Шопов, ще даде добър резултат ", добави той.
 Николай Николов: Ще стане страховит конфликт с Хебър
" На финала се срещат двата най-хубави и стойностни тима. Ако Нефтохимик извършва и на следващия ден този сервис, на Хебър ще е много мъчно. Но те имат положителни и опитни стъстезатели и ще се опълчват. По-добрият дано да победи ", приключи Станев.  Николай Желязков: Показахме постоянна игра през целия мач
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР