Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала

...
Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала
Коментари Харесай

Николай Николов: Ще стане страхотен сблъсък с Хебър

Волейболният тим на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала за Купата на България, откакто победи Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма във втория полуфинал на шампионата. Съперник на Нефтохимик на финала ще бъде носителя на трофея Хебър (Пазарджик).
 Нефтохимик на край за Купата на България
" Това е актуалният волейбол. Отборът, който има мощен начален удар, се оправя добре и на блок, тъй като посрещането на другия тим е разколебано. Вчера и през днешния ден успяхме да изпълняваме много нападателен сервис. Тактическият, който трябваше да изпълняваме, също свърши своята работа. Спечелихме два гейма на 9 и 10 точки. Бих си поискал да продължим с тази наклонност и на следващия ден ", разяснява капитанът на Нефтохмик Николай Николов пред Диема спорт.
 Хебър е първият финалист в шампионата за Купата на България (снимки)
" Хебър е тим, който е друга класа от тимовете, с които играхме през вчерашния ден и през днешния ден. Ще стане страховит конфликт. Надявам се да покажем добра игра и да излезем спечелили ".
 Николай Желязков: Показахме постоянна игра през целия мач
" Противникът постоянно би трябвало да се почита, без значение по какъв начин побеждаваш. Имахме моменти, в които ние давахме крачка обратно, само че не се отказахме да играем нападателно и по тази причина техните шансове бяха минимални. Искам да поздравя момчетата от Добрич, че не се отхвърлиха до края. Ние показахме неизменност. Имаме моменти, в които играем ужасно и трупаме страховит задатък, само че елементарно го губим и би трябвало да работим съществено върху това ", сподели още Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР