Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала

...
Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала
Коментари Харесай

Николай Желязков: Показахме стабилна игра през целия мач

Волейболният тим на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала за Купата на България, откакто победи Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма във втория полуфинал на шампионата. Съперник на Нефтохимик на финала ще бъде носителя на трофея Хебър (Пазарджик).
 Нефтохимик на край за Купата на България
" Браво на тима, отлично на момчетата, отлично за играта. Показахме постоянна игра през целия мач. Заслужено се класираме за край. Добруджа е извънредно първокласен тим, както и тимът на Марек, само че през цялата среща успяхме да обезвреждаме техните мощни страни, да обезвреждаме играта на Иван Станев. Не можаха да посрещнат добре, не можаха да провеждат играта, която те играят и това ни оказа помощ най-вече ", сподели треньорът на Нефтохимик Николай Желязков пред Диема спорт.

" Всеки край е един по-различен мач. Зарядът ще бъде доста огромен от двете страни. Трябва да се концентрираме върху нашата игра, нашето показване и да изиграем на оптимално положително равнище срещата. Какво ще се случи, нямам кристална топка да знам. Хебър е извънредно първокласен състав. На процедура те са половината народен тим на България. Ние изиграхме два мача, с които аз се гордея с този тим. Не мога да бъда неудовлетворен в нито един стадий от играта ".

" Принципно, в случай че гледаме любимци, може би Хебър е любимец. Всичко се взема решение в квадрата. Аз разполагам с волейболисти, на които се веселя, че съм треньр. Напълно съм удолветворенн с този тим и от състава, който имаме. Победихме ги в шампионата. Имаме потенциала и опциите да го създадем отново. Трябва да играем на лимита на нашите благоприятни условия ", приключи Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР