Волейболният отбор на Енисей (Красноярск), в който през този сезон

...
Волейболният отбор на Енисей (Красноярск), в който през този сезон
Коментари Харесай

Валентин Стрилчук: Разпределителят е като добре отлежал коняк, колкото по-стар, толкова по-добър

Волейболният тим на Енисей (Красноярск), в който през този сезон игра и националът Тодор Скримов, зае 7-о място в постоянния сезон на съветската Суперлига. В първия мач от 1/4-финалните плейофи волейболистите на Енисей победиха Факел (Новий Уренгой) с 3:2 гейма и... шампионатът на Русия беше пресечен заради пандемията от коворавирус. От управлението на Енисей регистрират сполучлив сезон, като водачите в офанзива Ян Ерещенко и Кирил Клец към този момент удължиха договорите си с клуба за идващия сезон. И с цел да бъде гръбнакът на тима цялостен, опитният 35-годишен разпределител Валентин Стрилчук ще продължи да бъде главен диригент в състава. Разпределителят съобщи, че не се счита за деец на 35 години, като направи забавно съпоставяне за своя пост предвид на възрастта:
 Тодор Скримов в Идеалния тим на първите срещи от плейофите в Русия
- На 35 години сте, това не е ли възрастта, в която можете да се считате за деец?
- Определено, не! Особено в актуалния волейбол. Разпределителят е като добре отлежал коняк: колкото по-стар, толкоз по-добър (смее се). За моят пост това е едно доста добра възраст. Играе се доста по-стабилно, имаш огромен опит и се разбираш бързо със своите съотборници.

- Оставате още веднъж в Енисей?
- Да, удължих контракта с Енисей. Това решение беше повлияно от обстоятелството, че гръбнакът на екипа остава. Мисля, че е ужасно. Сега ни би трябвало доста малко време, с цел да реализираме сработка и доста по-успешно да стартираме през новия сезон.
 Тодор Скримов и Енисей изненадаха Факел на Камило Плачи в първия плейоф в Русия
- Какво вършиме по време на пандемията и какво ще посъветвате почитателите в изискванията на самоизолация?
- Не съм последовател на цялостната самоизолация. Всеки ден излизаме с децата на разходка. Разбира се, в това време съблюдаваме всички ограничения за сигурност и заобикаляме местата за претъпкване. А вкъщи вършим разнообразни извършения. Сега в интернет можете да намерите доста забавни тренировки във всички аспекти. Настоящата обстановка, колкото и да е тежка, е чудесна опция да придобиете нови полезности. Във всеки случай би трябвало да търсите позитив и да не губите религия и сърце.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР