Волейболният национал Тодор Скримов няма счупване в десния глезен. По

...
Волейболният национал Тодор Скримов няма счупване в десния глезен. По
Коментари Харесай

Лоша новина за Пранди: Тодор Скримов е под въпрос за европейското

Волейболният национал Тодор Скримов няма строшаване в десния гален. По време на злощастния мач против Бразилия от олимпийската подготовка във Варна посрещачът получи контузия, откакто стъпи изкривено, приземявайки се върху крайници на съперник, написа " 24 часа ".

Скримов бе изнесен на ръце от съотборниците си и догледа в профил дуела, приключил с мъчителната загуба с 2:3 и надлежно изтърван голям късмет за квота за Токио 2020.

Предстои да се направи още един обзор, с цел да се откри дефинитивно дали няма скъсване на връзка в глезена, или националът е единствено с разтежение. От това ще зависи и какъв брой време ще продължи възобновяване на 29-годишния Скримов.

Така все още той е под въпрос за европейското състезание, което започва на 12 септември. 3 седмици преди този момент селекционерът Силвано Пранди ще започва подготовка за форума с избраниците си.

Ако има затруднения при Скримов, той ще пропусне солидна част от тренировките преди шампионата на Стария континент. България започва в него с мач против Гърция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР