Волейболният национал Розалин Пенчев бе видимо много доволен и щастлив

...
Волейболният национал Розалин Пенчев бе видимо много доволен и щастлив
Коментари Харесай

Розалин Пенчев: Радвам се, че правим бразилците като абонати за втора поредна година във Варна

Волейболният национал Розалин Пенчев бе очевидно доста удовлетворен и благополучен след страхотната успеха на България над Бразилия с 3:2 гейма в шампионата от Лигата на нациите във Варна. Ето какво показа младият посрещач след триумфа:

" Беше мъчно, само че както сподели треньора: " Срещу огромните тимове всеки желае да се изяви ". Лично аз съм доста благополучен, че за второ следващо лято в тази страхотна зала, изживях такива невероятни страсти. Когато вляза на игрището, публиката ми дава един извънреден адреналин. Исках да запазя централизация и да не давам връх на страстите си и се веселя, че помогнах в сложен миг за тима. Поздравления за всички момчета и тази страхотна аудитория, която ще ни липсва до международното ".

" Върнахме си увереността безусловно. Пред такава аудитория просто сме длъжни да дадем най-хубавото от себе си, и когато го дадем, нещата се получават. Най-важното бе да изпитаме наслаждение от играта и да се любуваме, освен да практикуваме, и всички момчета съумяха да се забавляват още през вчерашния ден. Това е разликата сред триумфа и неуспеха. Радвам се, че вършим бразилците като клиенти за втора поредна година във Варна ". Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР