Волейболният национал Добромир Димитров и съпругата му Мис България 2013

...
Волейболният национал Добромир Димитров и съпругата му Мис България 2013
Коментари Харесай

Честито! Мис България Нанси Карабойчева стана майка за пръв път

Волейболният национал Добромир Димитров и брачната половинка му Мис България 2013 Нанси Карабойчева станаха родители за първи път, разбра HotArena.

Щастливата Нанси заяви радостната вест за раждането на сина им в обществените мрежи. 

" Вече сме РОДИТЕЛИ! Благодаря ти, Добромир Димитров, че ме подари с това малко знамение. Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били! 

Очаквах този миг с неспокойствие, само че страстта, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се съпостави с нищо!  Думите не стигат да го опиша, само че имам вяра, че всички майки (а и бащи) знаят защо тъкмо приказвам. Безкрайни благодарности на доктор Антон Баев и неговия екип в ПСАГБАЛ “Св.София ”! ", написа 27-годишната хубавица. 

Mайка за първи път стана певицата Вяра Атова. Тя и обичаният й Николай Бакалов станаха родители на момченце и го кръстиха Кай. Рожбата им е с съвършени ограничения - тегло 3300 г и дължина 50 см. Вяра Атова показа, че се усеща отлично и изрича специфична признателност за грижите на доктор Райна Ковачева, зам.-директор по медицинските действия на Първа САГБАЛ „ Света София “ и на екипа на лечебното заведение, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР