Волейболният национал Боян Йорданов и неговият Панатинайкос (Атина) записаха първа

...
Волейболният национал Боян Йорданов и неговият Панатинайкос (Атина) записаха първа
Коментари Харесай

Супер Бобо и ПАО с първа победа в Гърция

Волейболният национал Боян Йорданов и неговият Панатинайкос (Атина) записаха първа победа за сезона в локалната лига. След двете трагични загуби от първенеца Олимпиакос (Пирея) и АЕК (Атина), Йорданов и съотборниците му най-сетне записаха и първия си триумф, откакто се постановиха вкъщи над новака АЕК (Комотини) с 3:0 (25:16, 25:19, 25:21) в последния мач от 5-ия кръг на шампионата, игран нощес.

Супер Бобо игра устойчиво цялостен мач за Панатинайкос и стана втори по ефикасност с 11 точки (44% успеваемост в атака) за триумфа , с колкото приключи и Александрос Раптис (1 блок, 56% успеваемост в офанзива и 76% положително посрещане). Най-полезен за домакините от ПАО пък бе Панайотис Пелекудас с 13 точки (3 блока, 1 ас и 69% успеваемост в атака) за успеха. За гостите от Комотини бразилецът Ренан Перейра се регистрира с едвам 9 точки.
Така Панатинайкос е на 5-о място във краткотрайното класиране с 1 победа, 2 загуби и 3 точки, само че и мач по-малко. В идващия 6-и кръг Боян Йорданов и компания са посетители на Ираклис (Солун). Срещата е в събота (17 ноември).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР