Волейболният национал Алекс Грозданов ще играе в един отбор с

Волейболният национал Алекс Грозданов ще играе в един отбор с ...

Грозданов и Грозданов ще играят в един отбор в Суперлигата на Италия.

Волейболният национал Алекс Грозданов ще играе в един отбор с бившият такъв Бранимир Грозданов в италианската Суперлига. Двамата ще бъдат съотборници Консар (Равена), научи Sportal.bg.

21-годишният Алекс Грозданов ще играе в Равена под наем от Калцедония (Верона), след като не влиза в плановете на новият треньор на тима Радостин Стойчев. През миналия сезон центърът на България отново игра под наем, но за белгийския гранд Нолико (Маасейк), с който стана шампион на страна.

От друга страна се очаква в близките дни с тима на Равена да подпише и Бранимир Грозданов. 25-годишният посрещач вече има опит в Италия и то в отбора на Равена, за който игра през сезон 2016/2017. През последните 2 години той игра за френския Араго (Сет), с който завърши на предпоследното 12-о място през изминалия сезон.

Отборът на Равена, който завърши на 10-о място в Суперлигата на Италия, прави много силна селекция под ръководството на опитния треньор Марко Бонита. Последните две нови официални попълнения на тима са италианският национал Оресте Кавуто и холандецът Тайс Тер Хорст. Преди това с Равена подписаха канадският диагонал Шарън Върнън-Евънс и либерото на Словения Яни Ковачич.

Източник: sportal.bg