Волейболният национал Алекс Грозданов ще играе в един отбор с

...
Волейболният национал Алекс Грозданов ще играе в един отбор с
Коментари Харесай

Грозданов и Грозданов ще играят в един отбор в Суперлигата на Италия

Волейболният национал Алекс Грозданов ще играе в един тим с някогашният подобен Бранимир Грозданов в италианската Суперлига. Двамата ще бъдат съотборници Консар (Равена), научи Sportal.bg .

21-годишният Алекс Грозданов ще играе в Равена чартърен от Калцедония (Верона), откакто не влиза в проектите на новият треньор на отбора Радостин Стойчев. През предишния сезон центърът на България още веднъж игра чартърен, само че за белгийския гранд Нолико (Маасейк), с който стана първенец на страна.

От друга страна се чака в околните дни с отбора на Равена да подпише и Бранимир Грозданов. 25-годишният посрещач към този момент има опит в Италия и то в тима на Равена, за който игра през сезон 2016/2017. През последните 2 години той игра за френския Араго (Сет), с който приключи на предпоследното 12-о място през миналия сезон.

Отборът на Равена, който приключи на 10-о място в Суперлигата на Италия, прави доста мощна селекция под управлението на опитния треньор Марко Бонита. Последните две нови публични попълнения на отбора са италианският национал Оресте Кавуто и холандецът Тайс Тер Хорст. Преди това с Равена подписаха канадският диагонал Шарън Върнън-Евънс и либерото на Словения Яни Ковачич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР