Волейболният Монтана, който зае четвърто място в класирането след обявяването

...
Волейболният Монтана, който зае четвърто място в класирането след обявяването
Коментари Харесай

Монтана потвърди участие в Европа

Волейболният Монтана, който зае четвърто място в класирането след оповестяването на завършек на шампионата, удостовери, че ще взе участие в евротурнирите през новия сезон. Клубът би трябвало да играе за Чалъндж къп, откакто остана зад Добруджа, който пък ще бъде деклариран за Купата на CEV.
 Дават пролонгация на клубовете за записване в евротурнирите
Наставникът на Монтана Даниел Пеев показа за " Тема Спорт ", че към този момент има подписани контракти с съществена част от волейболистите, които играха и през предишния сезон. Сред тях не са чужденците Миколай Сърнечки и Максимилиан Талер. На диагонала и разпределителя ще им бъдат търсени заместници.
 Златко Кьосев: Направих верния избор, от Нефтохимик проявяваха интерес от дълго време
" Първата и съществена задача бе да подпишем с главните ни играчи от последния сезон. Това към този момент е реалност. Търсим разновидности, чужденците от последния сезон няма да останат. Първо сме се насочили към българския пазар, а по-късно ще забележим кои позиции ни остават свободни и тогава ше погледнем към чужбина, като всичко ще е съобразено с бюджета ", разяснява Пеев.
 Нефтохимик взе някогашен национал
Договори с Монтана към този момент имат центровете Тодор Костов и Стефан Чавдаров, посрещачите Тодор Вълчев и Радослав Попов, както и двете либера - Мартин Божилов и Методи Методиев. В тима ще играе и централният блокировач Мартин Кръстев, който през предишния сезон бе част от Дунав. Както към този момент ви информирахме, Златко Кьосев няма да е част от Монтана, откакто мина в Нефтохимик.

в. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР