Волейболният мъжки отбор на Дунав си поставя за цел класиране

...
Волейболният мъжки отбор на Дунав си поставя за цел класиране
Коментари Харесай

Дунав атакува първата осмица

Волейболният мъжки тим на Дунав си слага за цел класиране в първата осмица. Това съобщи играещият треньор на отбора, някогашният национал Данаил Милушев.
Русенци стартират подготовка за шампионата на 17 август. Те ще мерят сили на шампионата в Бургас с локалния Нефтохимик, ЦСКА и Тетевен. Милушев се надява, че Дунав ще успее да се пребори с ЦСКА за второто място, което дава право на присъединяване в първата осмица.

„ Съжалявам, че поради пандемията от ковид не успяхме да съхраним събраното предходната година ядро на тима. Все отново, не започваме от нулата, разполагаме с двама - трима волейболисти от миналогодишния състав, само че се надявах да запазим най-малко петима. Селекцията в Дунав е завършена. Екипът е образуван, започваме подготовката в понеделник, 17 август “, съобщи Милушев.

Нови попълнения в състава са Николай Манчев – разпределител и централният блокировач Георги Чалъков от Пирин – Разлог, диагоналът Алекс Николов от Добруджа, който е русенец, левият краен нападател от Арда Александър Илиев, както диагоналът Дейвид Кръстев. В тима остават Антон Василиев, Леон Тончев, Владимир Христов, Ангел Павлов, Стефан Стоянов, Христо Костов и младото либеро Симеон Добрев, който сега води подготовка с националния отбор.

Центърът Мартин Кръстев, който влезе в националния отбор от Дунав, се е завърнал в родния Монтана. Ще бъдат тествани и две момчета от школата на клуба - посрещачът Боян Христов и центърът Александър Дяков и евентуално ще им бъде дадена опция да вземат участие в някои от мачовете.

" Целите на тима са играем добър волейбол и да радваме локалната аудитория. Личната ми упоритост е да се преборим за място в първата осмица ", сподели Данаил Милушев.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР