Волейболният клуб ЦСКА реши да върне усмивката на феновете си

...
Волейболният клуб ЦСКА реши да върне усмивката на феновете си
Коментари Харесай

ЦСКА връща усмивката на феновете с повторение на култов полуфинал от КЕШ

Волейболният клуб ЦСКА реши да върне усмивката на почитателите си с връщане към славното минало на “червения” клуб. ВК ЦСКА ще излъчи през днешния ден в формалния си канал в You tube неповторим полуфинал от Купата на Европейските първенци против италианския гранд Модена от 1990 година. Ето и формалното известие на ВК ЦСКА:

Скъпи другари,
В дните, когато всички сме по домовете си и с вяра и неспокойствие чакаме да се върнем към обичания си волейбол, ВК ЦСКА ще се опита да ви зарадва с позабравени, само че велики моменти на нашия клуб.
Дес на 30.03.2020 година /понеделник/ от 18.00 часа ще излъчим мач от нашия списък в You tube канала на VK CSKA SOFIA, в който всеки да откри нещо за себе си.
По-малките фенове да се срещнат с историята и огромните играчи от предишното, огромните, с малко носталгия и усмивка, да си спомнят славните моменти на клуба ни.
Започваме с последния гейм на последния огромен мач в Шампионска лига на български тим. Годината е 1990, 10 март, крайна четворка от шампионата на Европейските първенци. ВК ЦСКА преодолява сложна квалификационна група с тимовете на Олимпиакос, Младост Загреб и Палма де Майорка и се класира за полуфинал на шампионата с италианския Модена. В редиците на италианския тим личат имената на Дъг Парти (олимпийски първенец 1988 г.), Вуло, Лукета, Бернарди и Кантагали, които след няколко месеца стават международни първенци в Бразилия. От другата страна треньорът Иван Сеферинов класира ВК ЦСКА на полуфинал с най-младия тим в шампионата – Любо Ганев 24 година, Пламен Христов 24 година, Николай Желязков 20 година, Людмил Найденов 19 година, Александър Грациети 18 година и Александър Попов 17 година или 20 години междинна възраст с четири момчета от школата на клуба. Въпреки че нашият тим играе освен равностойно, само че и води в гейма, по-опитният италиански тим побеждава, по-късно става и Европейски клубен първенец.
Приятно гледане, стойте си у дома и намерете метод да упражнявате безвредно!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР