Волейболният гранд Итас (Тренто) се класира за финалната четворка на

...
Волейболният гранд Итас (Тренто) се класира за финалната четворка на
Коментари Харесай

Тренто във финалната четворка за Купата на Италия

Волейболният гранд Итас (Тренто) се класира за финалната четворка на шампионата за Купата на Италия. Играчите на треньора Анджело Лоренцети надиграха изрично вкъщи Алианц (Милано) с в 1/4-финален мач, игран в зала " БиЕлЕм Груп Арена ".

Така трентинци ще играят на финалната четворка на шампионата в Болоня този уикенд. Там, на полуфинала те ще срещнат Сър Сейфти (Перуджа), който се наложи над Консар (Равена), с националът Алекс Грозданов в състава, с 3:1 гейма на 1/4-финалите. В другия полуфинал един против различен ще излязат носителят на трофея Кучине Лубе (Чивитанова) и Лео Шуус (Модена). Полуфиналните срещи са в събота (30 януари) от 16,30 и 19,00 часа българско време, а финалът е в неделя (31 януари) от 19,00 часа.

Над всички за Тренто още веднъж бе нидерландският диагонал Нимир Абдел-Азиз със 17 точки (1 блок, 2 аса и 67% успеваемост в атака) за успеха и беше избран за MVP на мача.

За отбора на Милано единственият с двуцифров актив беше Юки Ишикава с 11 точки (58% успеваемост в офанзива и 69% положително посрещане).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР