Волейболният гигант Владо Николов се уплаши от кравата Васка в

...
Волейболният гигант Владо Николов се уплаши от кравата Васка в
Коментари Харесай

Зрителите са шокирани! Владо Николов се разтрепери, не е за вярване от какво

Волейболният колос Владо Николов се уплаши от кравата Васка в първия всеобщ двубой във „ Фермата “ довечера. Извънредният епизод сблъска в обособени дуели мъжете и дамите, които премериха сили в идентични борби. И до момента в който всички чакаха Владо Николов да бие, първенецът бе изправен пред нещо, с което в никакъв случай не се е сблъсквал – доенето на кравата Васка, която се оказа много нервно животно. Владо трябваше да издои 350 грама мляко и да бъде по-бърз от футболиста Алек Манолов.

Двамата стигнаха до финала на дуела при мъжете и спечелилият завоюва имунитет за първата седмица в предаването. И до момента в който суетният ритнитопковец нямаше проблеми със своята Петя и сподели забележителни фермерски умения, Владо не съумя да се оправи с нервната Васка. На няколко пъти опърничавото добиче заплаши да го ритне.

Владо първо се отхвърли, само че откакто Иван и Андрей оповестиха успеха за Алек, Николов не се сдържа и от спортна завист опита още веднъж да дои след края на надпреварата. Защо Васка не позволи до вимето си най-хубавия волейболен диагонал в света не стана ясно, само че за дуела измежду дамите животното беше „ уволнено “. Финалистките Марина и Диана издоиха своето мляко единствено от Петя. С имунитет се снабди чеченката Марина, която преди последната игра разруши всички с осъществяването си с секира.

Русата бомба отвя конкуренцията и си завоюва уважението даже на мъжете в тази дисциплинираност. Тази вечер в предаването влезе и икономистът Владимир Каролев, който няма да взе участие в конкуренцията за премията от 100 000 лв., а ще бъде със статут на старейшина и наставник на групата. „ Ще бъда непоколебим, само че обективен! “, отсече политикът, който тези дни ще забележим и с мотика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР