Волейболният Добруджа се раздели официално с аржентинския си нападател Франко

...
Волейболният Добруджа се раздели официално с аржентинския си нападател Франко
Коментари Харесай

Волейболният Добруджа се раздели с Франко Джагета

Волейболният Добруджа се раздели публично с аржентинския си нападател Франко Джагета, заяви за BGvolleyball.com треньорът Петър Шопов.
 Наставникът на Хебър: Гоним купата, въпреки и да не знаем дали ще има продължение на Суперлигата
Наставникът на Хебър: Гоним купата, въпреки и да не знаем дали ще има продължение на Суперлигата

Волейболният тим излезе в петдневна отмора

200-сантиметровият Джагета, който играе на поста централен блокировач, беше притеглен на полусезона от Румъния. Волейболистът е с добър принос за третото място на Добруджа във краткотрайното класиране на постоянния сезон на Суперлигата. Раздялата на двете страни е подбудена от оповестяването на изключителното състояние у нас и прекратяването на волейболните шампионати.

" Джагета няма по какъв начин да остане в България. Никой не знае по какъв начин ще се развият събитията и по кое време ще се играят идващите мачове от Суперлигата. Затова взехме решението да се разделим и той си потегля за Аржентина. Няма да се връща при вероятно възобновяване на шампионата, прекомерно скъпо ще ни излезе ", разяснява Петър Шопов.

" Всички волейболисти на Добруджа са пуснати по домовете си. Очакваме решението на БФВолейбол какво ще се случва в бъдеще. Ще върнем назад състезателите в Добрич когато има някаква изясненост за съответни дейности. Не сме им раздали самостоятелни стратегии за тренировки в къщи, както други клубове. Разчитаме, че всички волейболисти от състава са експерти и няма да позволен да излязат напълно от форма. Разчитаме на самосъзнанието на играчите ни ", добави още треньорът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР