Волейболния тим на Хебър ще обжалва пред административния съд решението

...
Волейболния тим на Хебър ще обжалва пред административния съд решението
Коментари Харесай

Хебър: Ще обжалваме решението на БФ Волейбол в съда

Волейболния отбор на Хебър ще апелира пред административния съд решението на Управителния съвет на БФВ за преустановяване на Суперлигата и оповестяване на първенци в провежданите от БФВ шампионати.
Председателят на ВК Хебър Пазарджик Александър Иванов: “Днес депозирахме още едно публично писмо до господин Любомир Ганев и БФВ, в което подсещаме, че решението от 31 март е в прорез с Устава и Правилника на БФВ, съгласно които до привикване на Общото заседание, то не следва да влиза в действие, което попречва разпределението на тимовете в европейски клубни шампионати, както и стартирането на нов шампионат. Също по този начин, в писмото ги уведомяваме, че ще се обърнем и към съответния административен съд. Не можем да си позволим да оставим нещата по този метод, тъй като не е заслужено по отношение на всички - тимове, състезатели, техните фамилии и всички почитатели.”
До следващите дейности на Хебър се стига откакто в изявления по медиите излиза наяве, че БФВ не има намерение да съблюдава своите Устав и Правилник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР